Υλικά
150γρ. ελαιόλαδο
100γρ. χυμό πορτοκάλι
150γρ. στέβια
150γρ. γάλα
5 τεμ. αυγά
400 αλεύρι
125γρ. κουβερτούρα
¼ κουταλάκι γλυκού σόδα
20 γρ. μπέκιν
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο τη στέβια και την σόδα για λίγα λεπτά
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 6-8 λεπτά ακόμα
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι το γάλα το Μπέικιν το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά
Στο τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε και αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50-55 λεπτά και είναι έτοιμο.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
thecook.gr
150γρ. ελαιόλαδο
100γρ. χυμό πορτοκάλι
150γρ. στέβια
150γρ. γάλα
5 τεμ. αυγά
400 αλεύρι
125γρ. κουβερτούρα
¼ κουταλάκι γλυκού σόδα
20 γρ. μπέκιν
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο τη στέβια και την σόδα για λίγα λεπτά
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 6-8 λεπτά ακόμα
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι το γάλα το Μπέικιν το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά
Στο τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε και αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50-55 λεπτά και είναι έτοιμο.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
thecook.gr