Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Θέλεις να τον ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ;;; Διάβασε τι λέει στο ΖΩΔΙΟ του...

Πώς γίνεσαι η Θεά του; Πώς δεν θα ξεκολλήσει από το φουστανάκι σου; όλο το παιχνίδι με τον άντρα, παίζεται στο...

σεξ!

Το ξέρουμε, το έχουμε εμπεδώσει. Ωραία. Ας το χρησιμοποιήσουμε κιόλας! Άλλωστε, είτε έρωτα το πεις, είτε σεξ, είτε σωματική επαφή, είτε σμίξιμο, μιλάμε για την ομορφότερη και πιο θερμή ανάγκη των ανθρώπων! Γιατί να μην κάνεις αυτά που τον τρελαίνουν, για να τον δεις να λιώνει γλυκά στα χέρια σου; πάμε να δούμε βήμα – βήμα και.. κουμπί – κουμπί, τι θέλει ο κάθε άντρας να του κάνεις, για να σε λατρέψει! Χρώματα, αρώματα, κινήσεις, στάσεις, όλα!

Ο Κριός Στην Αγκαλιά Σου!

Δεν τον λένε Κριό για το τίποτα, έτσι; Αυθόρμητος, άφοβος, παιδί του Άρη. Γίνε η Αφροδίτη του, η αιώνια αγαπημένη του! Τι θέλει για να είναι ευχαριστημένος και χορτάτος και να σε αγαπάει; Θέλει έναν ολονύκτιο πόλεμο σώμα με σώμα…θέλει να ξεσπάσει επάνω σου όλη την ορμή του και να το ευχαριστηθείς! Για τον κριό, το παν είναι το κυνήγι. Όσο ευχαριστιέται να ξέρει ότι θα είσαστε σε λίγο μαζί, αγκαλιά, δεν ευχαριστιέται τίποτε άλλο! Τόνωσε αυτό το παιχνίδι, δώσε του ένα καυτό φιλί όπως θα χορεύετε, ή στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει! Τράβα του λίγο τα μαλλιά, λίγο, και κοίτα τον στα μάτια, πριν μπείτε στο σπίτι του. Θα τρελαθεί! Και μετά, αφού θα τον έχεις προκαλέσει, ανατίναξε το μυαλό του κάνοντας την αθώα. Τρελαίνεται για κυνήγι, είπαμε, και το κυνήγι απαιτεί το θύμα να είναι αθώο…εσώρουχα; Λευκά! Να μην προκαλείς με κάτι που φαίνεται ότι είναι φτιαγμένο για τον έρωτα, να έχει την χαρά πως ό,τι κάνεις, το κάνεις μόνο για αυτόν! Και, γρήγορα μια τόνωση του εγώ του. Ένα φιλί μετά τον έρωτα που να λέει πως ήταν ο καλύτερος. Πες του το κιόλας, θέλει να το ακούει! Άσε τον να νομίζει εν τω μεταξύ ότι σε έχει διδάξει, τρελαίνεται για κάτι τέτοια.

Ο Ταύρος στην αγκαλιά σου!

Ο άντρας Ταύρος είναι αργός και σταθερός επιφανειακά, αλλά ξυπνήσουν οι  βαθιές επιθυμίες του Ταύρου και θα τον βρεις γεμάτο εκπλήξεις! Παιδί της Αφροδίτης, τι περιμένεις; Δεν βιάζεται, μπορεί να παίξεις μαζί του με τις ώρες, να ανάβεις εσύ, να ανάβει κι αυτός. Το ερωτικό παιχνίδι με τον ταύρο ξεκινάει από το τραπέζι. Έχεις διαβάσει αυτό το εκπληκτικό βιβλίο της Αλιέντε, τις Συνταγές της Αφροδίτης; Εκεί έχει μία εκρηκτική περιγραφή για έναν λάγνο Άραβα, που ταΐζει στο στόμα την ευρωπαία, άμαθη τουρίστρια, και ταυτόχρονα την αποπλανεί. Αυτός ο τύπος λοιπόν, πρέπει να ήταν Ταύρος! Είναι ο ιδανικός άντρας για να τον ταΐσεις, εξερευνώντας το πόσο γοητευτικό και ερωτικό είναι το παιχνίδι με το στόμα…γίνε πολύ θηλυκή για να τον απογειώσεις, βάλε όλα τα αρώματα που τον μεθάνε, αλλά στο θέμα των εσωρούχων, να είσαι θηλυκά συντηρητική. Φοβάται την μεγάλη πρόκληση. Θέλει δαντέλες, που να σημαίνουν ότι είσαι χίλια τα εκατό θηλυκό. Άσε να ηγηθεί, θέλει να παίζει το παιχνίδι των ρόλων σύμφωνα με τους παραδοσιακούς κανόνες. Για να τον κάνεις να πεθάνει, ανακάτεψε το … κυρίως ερωτικό πιάτο με προκαταρκτικά! Τρελαίνεται να υπάρχει εναλλαγή, να μην είναι μια διαδικασία με ξεχωρισμένα στάδια. Άλλωστε, δεν βιάζεται καθόλου να τελειώσει, με κάθε σημασία του όρου!

Ο Δίδυμος στην Αγκαλιά σου!

Ο Ερμής που κυβερνάει τον Δίδυμο, είναι προστάτης των κλεφτών, των απατεώνων και όσων παίζουν τυχερά παιχνίδια! Ο Δίδυμος στον έρωτα είναι ένας γλυκός και τρυφερός κατεργάρης, που θα κοιτάξει να σου δώσει λίγα και να πάρει την καρδιά σου! είναι καρδιοκλέφτης, κάνει συλλογή από ραγισμένες καρδιές. Μην του το επιτρέψεις! Τι είναι το σεξ για τον Δίδυμο, ξέρεις; Είναι ένα σπορ για την ψυχή! Συμμετέχει με το σώμα του, και προσπαθεί να χορτάσει την ψυχή του. Είναι ένα παιχνίδι θησαυρού. Ωραία, γίνε το έπαθλό του. Δεν τον τρομάζει μια προκλητική γυναίκα στον έρωτα, απλά ξέρει, γιατί είναι πανέξυπνος, πως οι γυναίκες δεν ΕΙΝΑΙ προκλητικές, παριστάνουν τις προκλητικές…αυτό που θα τον κάνει να σε ξεχωρίσει από τις πολλές του κατακτήσεις, είναι να συνεχίσεις την πρόκληση, να μην πεις, «έλα τώρα, ας σοβαρευτούμε». Όχι. Στείλε του μηνύματα στο κινητό, που θα σημαίνουν ότι μπορεί και να του έχεις μια ερωτική έκπληξη! Άλλη κάθε φορά. Τόλμα μια λίγο πιο kinky γλώσσα, αφήνοντας να καταλάβει ότι είναι μόνο για εκείνον…και άφησέ τον να κάνει πραγματικότητα την τρελή του φαντασίωση, που είναι να σου κάνει έρωτα κάπου που να κινδυνεύετε να σας πιάσουν. Εσώρουχα; Οτιδήποτε είναι κόντρα με αυτά που φοράς εξωτερικά. Αν είσαι ντυμένη με ένα αυστηρό ταγέρ, και φοράς ένα εκρηκτικό εσώρουχο, θα τρελαθεί με το παιχνίδι «αλλιώς φαίνομαι και αλλιώς είμαι».

Ο Καρκίνος Στην αγκαλιά Σου!

Άντρας που έχει Κυβερνήτη του την Σελήνη, γίνεται να μην είναι τρελά ερωτικός και παθιασμένος και σκοτεινός και γοητευτικός; Όχι, γίνεται; έχει βέβαια ένα κέλυφος, για να προστατεύεται από τις συναισθηματικές αναποδιές. Αλλά στο βάθος, παραμονεύει ένας άντρας γεμάτος πάθος, που έχει και ένα τεράστιο πλεονέκτημα: ενώ μπορεί να σε κάνει να λιώσεις ερωτικά, είναι ταυτόχρονα και έτοιμος για μεγάλη και σοβαρή σχέση. Χρειάζεται να είσαι κυριαρχική μαζί του, αλλά με ύπουλο τρόπο! Έχεις δύο τακτικές: η μία, είναι η απόλυτη πρόκληση από την αρχή. Τρελαίνεται για μαύρα ρούχα, έντονο μακιγιάζ, προκλητική θηλυκή στάση και ξέρει κατευθείαν ότι αυτό σημαίνει, τέλειο σεξ! Αλλά έχεις και μια άλλη επιλογή: να είσαι συνεσταλμένη, που μπορεί και να είναι το φυσικό σου. αλλά με την προϋπόθεση ότι την πρώτη φορά που θα κάνετε έρωτα, θα αφήσεις τον εαυτό σου τελείως ελεύθερο, και μάλιστα θα πάρεις τα ηνία γλυκά από τα χέρια του, για να οδηγήσεις και τους δύο στην έκσταση. Αγαπάει να κάνει σεξ στο σπίτι, αλλά και στο αυτοκίνητο, ειδικά αν βλέπει την θάλασσα, που είναι η μεγάλη του αγάπη . Κάτω από τα ρούχα σου, φόρα εσώρουχα που να έχουν καθαρό σήμα: ή κόκκινα, ή μαύρα. Θέλει να ξέρει πως έχεις ετοιμαστεί και έξω και μέσα, μόνο για εκείνον. Και κοίτα τον στα μάτια όπως θα κάνετε έρωτα. Θα σε ερωτευτεί αυτόματα.



Ο Λέοντας στην Αγκαλιά Σου!

Ο Ήλιος, είναι ο σύμμαχός το! Αν δεν προσέξεις, θα σε κάψει! Πολύ δυνατός άντρας, πολύ κυριαρχικό πλάσμα! Ναι, αλλά δεν παύει να είναι άντρας. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής σου. θέλει να σε δει να είσαι όμορφη στο ραντεβού και να σε θαυμάζουν όλοι, αλλά να μην έχεις μάτια παρά μόνο για αυτόν. Τώρα, αυτό που θα πούμε, μπορεί να σου φανεί κάπως πολύ, αλλά μιλάμε εδώ για τα απόλυτα κόλπα . Αν όπως θα είστε σε δημόσιο χώρο, και πιθανόν να σε χαϊδέψει (που θα σε χαϊδέψει, γιατί δεν βγαίνει ραντεβού αν δεν είναι σίγουρος ότι θέλει την γυναίκα που έχει πλάι του) σκύψεις και πολύ ερωτικά του φιλήσεις το χέρι, τον έχεις αποδιοργανώσει! Τρελαίνεται για κινήσεις υποταγής, που αν τις συνδυάσεις με πάθος, μπορεί και να σε παντρευτεί επιτόπου! Έχει μια άγρια πλευρά, που αν την καταλάβεις και σου αρέσει, επειδή δεν του δίνεται συχνά η ευκαιρία να την «χορτάσει», θα γίνει σκλάβος σου, μέσα από το να νομίζει ότι κυριαρχεί επάνω σου1 στην ουσία, το ξέρει ότι είναι παιχνίδι, μη νομίζεις. Αλλά ναι, την θέλει την λίγη υποταγή, ειδικά αν γενικά είσαι ατίθαση και αγέρωχη και κανένας άλλος δεν μπορεί να σε κάνει να ανοιχτείς όσο με τον Λέοντα σου! θέλει καθρέφτες, θέλει στριπτήζ, θέλει εσώρουχα πολυτελή και αν είναι δυνατόν, θυμήσου να είναι ροζ, που του θυμίζει πόσο κοριτσάκι είσαι!

Ο Παρθένος στην Αγκαλιά σου!

Αν θέλεις έναν Παρθένο πολύ, να έχεις υπόψη σου ότι δεν είναι αυτό που δείχνει! είναι και αυτός παιδί του Ερμή, και είναι ένας απατεώνας! Με την πάρα πολύ γλυκιά έννοια, βέβαια. Του αρέσει να παίζει, πάρα πολύ. Είναι άτομο που θα ξεκινήσεις να παίζεις μαζί του με τα υπονοούμενα, ακόμα και πριν κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού. Από εσένα περιμένει την πρώτη κίνηση , για να  πάρει μετά φωτιά, ο δήθεν συντηρητικός Παρθένος! Το να συνδυάσεις μέσα στην κουβέντα σου, ενώ φλερτάρετε, τη λέξη «έρωτας», θα το καταλάβει αμέσως, ειδικά αν τον κοιτάς στα μάτια. Του αρέσει να έρχεται σε αμηχανία, παίζει με την ιδέα να εκτεθεί και να σε φιλήσει, ακόμα και αν είσαστε στο πιο σοβαρό μέρος του κόσμου. Όταν φτάσετε να είστε μόνοι σας, το ιδανικό χρώμα εσωρούχων, είναι το γκρι, γιατί το μαύρο του πέφτει πολύ «στημένο» και το λευκό πολύ αθώο. Το γκρι είναι ένα χρώμα που γενικά ο Παρθένος το αγαπάει και το θεωρεί πολύ ερωτικό. Θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά και η ανατροπή των ρόλων του αρέσει. Το τέλειο είναι να παίξεις μαζί του το παιχνίδι της σιωπής (λατρεύει το να σου κάνει έρωτα κοιτώντας σε στα μάτια χωρίς να μιλάτε) και το να πάρεις άγρια την πρωτοβουλία, για να του κάνεις εσύ τα πάντα, και μάλιστα με λίγη υποταγή! Επιθετική υποταγή, μόνο με τον Παρθένο θα ζήσεις!

Ο Ζυγός στην Αγκαλιά Σου!

Ο Ζυγός λατρεύει τον έρωτα και είναι η απόλυτη απόδειξη ότι η σχέση Κυβερνήτη και ζωδίου είναι τέλεια! Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, και κάνει τα πάντα για να την τιμήσει ερωτικά! Αγαπάει τις λεπτές χροιές του έρωτα, ανάβει από τις σιωπές, τα κρυφά αγγίγματα, την πρόκληση, το παιχνίδι της αθωότητας, την έκπληξη, την αγριάδα και την υποταγή! Εντάξει, αν κατάλαβες, όλα τον ανάβουν τον Ζυγό! Το θέμα είναι, πώς μένει αναμμένος! Θέλει τόσο πολύ σεξ όσο ο πολικός του, ο Κριός! Είναι απόλυτα συνδεδεμένη η καρδιά του Ζυγού, με το σεξ. Δεν θα γυρίσει καν να κοιτάξει δεύτερη φορά μια γυναίκα που τον έχει απορρίψει ερωτικά, ή κάνει την πολύ δύσκολη. Εκτιμάει το σεξ από την πρώτη ματιά, όχι από το πρώτο ραντεβού! Τι αγαπάει να του κάνεις στον έρωτα; Τα πάντα, πολλές φορές και με μεγάλη φαντασία . Δέχεται να παίξει παιχνίδια ρόλων, και του αρέσει να παίζει με τον εαυτό του, δεν προσβάλλεται από το να τον βάλεις να σου κάνει ακόμα και το πιο περίεργο παιχνίδι, να τον δέσεις, να τον βιάσεις (που λέει ο λόγος), γενικά, είναι ο άντρας για να βγάλεις τα απωθημένα σου! πώς είσαι τέλεια για τον Ζυγό, μόλις βάλει χέρι κάτω από τα ρούχα σου; Γυμνή! Αν καταλάβει ότι κάτω από το θηλυκό και αθώο παρουσιαστικό σου υπάρχει μια έξαλλη νότα, θα τον τρελάνεις.

Ο Σκορπιός στην Αγκαλιά σου!

Και αυτό, είναι παιδί του Άρη, που τον έχει Κυβερνήτη. Σκληρός άντρας, αλλά τόσο πολύ γοητευτικός! Έχει πολύ σκοτεινή ενέργεια, και πολύ φλογερό πάθος . Δεν υπάρχει τίποτα για τον Σκορπιό που να αξίζει όσο το σεξ, άλλωστε, όλα του τα θέματα, τα λύνει με ορολογία παρμένη από το σεξ! Τι θέλει από σένα για να γίνει σκλάβος σου; πρώτον, να αντέχεις τα πολύωρα παιχνίδια του. Δεν κάνει έρωτα ο Σκορπιός, ζει μέσα στον έρωτα. Όταν λέμε «βραδιά πάθους» εννοούμε όλη η βραδιά, όχι ένα διωράκι! Αν ο Σκορπιός έχει αποφασίσει ότι σε θέλει, δεν θα σταματήσει σε καμία περίπτωση να σε πολιορκεί μέχρι να σε αποκτήσει. Είναι ωραίο το να του αντιστέκεσαι, γιατί τον ανάβει, αλλά μην φανταστείς ότι γίνεται να παρατήσει την προσπάθεια! Τι θα τον πεθάνει; Το να ξέρει πριν φτάσετε να είστε οι δυο σας, μόνοι σας, ότι έχει να κάνει με μια γυναίκα που θέλει να διερευνήσει το χείλος, την άκρη της ηδονής. Κοίτα τον, και κατέβασε την τιράντα σου. πείραξέ τον με το πόδι σου κάτω από το τραπέζι. Φίλησέ τον, μία φορά, δαγκώνοντας ίσως λίγο. Σου φαίνεται πολύ προκλητικό; Μα, για Σκορπιό μιλάμε, τι περιμένεις, να φλερτάρετε με διακριτικότητα; Όταν θα είστε οι δυο σας, αν δεν θέλεις να υποστείς κανονικά βάσανα, πρέπει να το ξεκαθαρίσεις, ότι τον πόνο τον εννοείς συμβολικά! Αλλιώς, να είσαι έτοιμη για βόλτα στην άγρια πλευρά του φεγγαριού. Εκτός αν σου αρέσει, αν θέλεις να δεις πώς είναι εκεί, οπότε όλα τέλεια.

Ο Τοξότης στην Αγκαλιά Σου!

Ο άντρας Τοξότης είναι φλογερός και παθιασμένος - και κάθε άλλο παρά ντροπαλός . το σεξ με τον Τοξότη, δεν είναι μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία . Για τον άνδρα Τοξότη , το σεξ είναι μόνο ένα ψηλό σκαλί  στη μεγάλη περιπέτεια της ζωής . ο Τοξότης, πριν κάνετε έρωτα, θα θέλει να σου πει και να σου δείξει τι του αρέσει! Αλλά είναι ανοιχτός σε προτάσεις. Τρελαίνεται, αν καταλάβει ότι έχεις άποψη για τη σεξουαλικότητά σου, και ξέρεις τι θέλεις και το ζητάς με ακρίβεια. Όπως αυτός θέλει να ξεκαθαρίζει τι τον στέλνει στη χώρα της ηδονής, θέλει να ξέρει τι σε κάνει ευτυχισμένη, γιατί το έχει σκοπό του να περάσεις καλά. Τι να φοράς από κάτω; Οτιδήποτε που δεν το περιμένει. Αν μάλιστα είναι κάτι που να μπορεί να γελάσει, ένα εσώρουχο με αστεία παπάκια για παράδειγμα, όσο και να σου φανεί περίεργο, αυτό τον ανάβει. Υπάρχει τρόπος να ξετρελαθεί και να θέλει να είναι μαζί σου ερωτικά συνέχεια. Να, υπάρχει και λέγεται γρήγορο σεξ! Πάρε την πρωτοβουλία να του χαρίσεις ένα μικρό, γρήγορο σεξ, κάτι σαν παιχνίδι, χωρίς να το κάμεις θέμ. Τρελαίνεται, γιατί το σώμα του έχει τόσες πολλές ανάγκες, που το θεωρεί μεγάλο δώρο να το καταλάβεις. Και μπορεί να σε λατρέψει αυτόματα, αν καταλάβει ότι δεν έχεις πρόβλημα να κάνετε λίγο σεξ, πριν κάνετε πολύ σεξ. Έχε υπόψη σου, ότι του αρέσει να σε βλέπει. Αν του αφήνεις την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή, δήθεν χωρίς να το ξέρεις, όσο κάνεις το μπάνιο σου, τον πέθανες!

Ο Αιγόκερως στην Αγκαλιά σου!

Πρόκειται για μία μηχανή του σεξ με κοστούμι και γραβάτα! Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή. Δεν χρειάζεται τίποτα το εξωτικό και το φανταχτερό για να ανάψει. Θέλει να ξέρει πως είσαι πρόθυμη μαζί του να ξανοιχτείς, αλλά θέλει να νιώθει πως αυτό δεν είναι μόνο σωματικό. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ το ψυχικό δέσιμο πρώτα, και για αυτό δεν θα ανοιχτεί αμέσως, δεν κυνηγάει ποτέ για να κάνει απλά σεξ. Για να τον αποπλανήσεις, πρέπει να ξέρει ότι τον αγαπάς! Πρώτα θα εκδηλωθείς εσύ, και μετά αυτός. Και τώρα, τα πολύ σοβαρά, που έχουν να κάνουν με το σεξ. Είναι συνέχεια έτοιμος και πρόθυμος, αλλά ταυτόχρονα είναι και συντηρητικός για αρχή. Δεν πρέπει να σε δει πολύ έμπειρη, γιατί φοβάται ότι θα του φύγεις, ή ότι γενικά, δεν το εννοείς ότι τον αγαπάς. Και ποια είναι η αγαπημένη του στάση; Οπωσδήποτε κάτι συντηρητικό και ιεραποστολικό, πάντα για αρχή. Μια μικρή λεπτομέρεια, καυτή: τρελαίνεται να τον κρατήσεις ενώ έχετε φτάσει στο όριο, και να νιώσει ξανά ότι σε θέλει, ενώ είναι ακόμα μέσα σου!

Ο Υδροχόος στην Αγκαλιά Σου!

Ο άντρας Υδροχόος, αποπλανείται πρώτα από τα λόγια. Ο ίδιος είναι τρομακτικά έξυπνος, όμως θα τον δεις να σου κάνει ερωτήσεις, και να μην κάνει τίποτε άλλο από το να σε ακούει. Πιθανόν να χαμογελάει κιόλας. Σε μετράει! Σου κάνει τεστ IQ εν ψυχρώ, ενώ τρώτε το φρούτο σας! Η εξυπνάδα, το σπιρτόζικο αλλά βαθύ πνεύμα, είναι το πιο τρομερό αφροδισιακό για τον υδροχόο. Αν καταλάβει ότι ταιριάζετε, θα σε πεθάνει στο υπονοούμενο, σε βαθμό να φωνάζεις από ηδονή, χωρίς να σε έχει αγγίξει! Είναι απίστευτα ερωτικός όταν σε κοιτάζει, ειδικά αν και εσύ ανήκεις σε ζώδιο που αγαπάει τα εγκεφαλικά παιχνίδια. Αυτό που θέλει, είναι το πείραμα, η έκπληξη και το παράδοξο στον έρωτα. Δεν θέλει κάτι στημένο, δεν περιμένει να φοράς συγκεκριμένο χρώμα εσωρούχων. Αυτό που περιμένει, είναι να τον πάρεις ένα τηλέφωνο στη δουλειά, για παράδειγμα, και να του δώσεις να καταλάβει ότι είσαι γυμνή, και χάνει που δεν σε βλέπει! Αν του κάνεις συχνά τέτοια δώρα, θα ζήσετε μαζί πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια!

Ο Ιχθύς στην Αγκαλιά σου!

Το παιδί του Ποσειδώνα, ο άντρας ιχθύς, είναι ο βασιλιάς της ψευδαίσθησης και της φαντασίωσης! Τα πάντα είναι ερωτικά για τον Ιχθύ, ο τρόπος που κρατάς το ποτό σου, το πώς σταυρώνεις τα πόδια σου, τα πάντα! Και αυτό που αγαπάει, είναι να σε ακολουθήσει στα δικά σου ερωτικά μονοπάτια. Γενικά, επειδή είναι πολύ ερωτικός και πολύ ονειρικός, μπορεί να κάνει τα πάντα στον έρωτα, έχει ωστόσο μια τάση στο να υποτάσσεται, σαν το ψαράκι που πιάνεται στο δόλωμα! Θέλει να είναι συναισθηματικό το δέσιμό σας, ακόμα και αν είστε μόνο μια νύχτα μαζί. Δεν μπορεί να κάνει έρωτα, αν δεν νιώθει ότι σας ενώνει κάτι βαθύ και ουσιαστικό. Σε λατρεύει όταν τον ξεχωρίζεις από τους άλλους, γιατί είναι πολύ ανασφαλής. Το να του ψιθυρίσεις ότι τον θέλεις, απλά και μόνο αυτές οι δύο λεξούλες «σε θέλω», μπορούν να τον τρελάνουν. Είναι πολύ ρομαντικός, και ακόμα και την πιο απλή περιπέτεια θα την βιώσει βαθιά και υπάρχει περίπτωση να γίνεις άμεσα ο έρωτας της ζωής σου. αγαπάς τα διάφανα ρούχα; Τόλμησε να φορέσεις ένα, έστω ω και πάνω από κάτι άλλο, κάτι που απλά να δίνει την εντύπωση του νερού και του διάφανου, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι προκλητικό. Αγαπάει πάρα πολύ τα διάφανα ρούχα, για να δικαιώσει το όνομά του, το ψαράκι!