Σελίδες
Αρχική σελίδα
Αστεία Βίντεο
Kids TV
Βουλή Live
Photo Editor
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013
Οι πιο χρήσιμες συμβουλές μαγειρικής
Το νωπό κρέας (αρνί-κατσίκι-βοδινό-μοσχάρι) συντηρείται για αρκετές μέρες
10-12) μετά τη σφαγή του, στη ψύξη και σε θερμοκρασία 2º C, έτσι δεν είναι απαραίτητο να τα καταψύχουμε εάν πρόκειται να καταναλωθούν άμεσα (4-5 μέρες μετά την αγορά τους).
Διαβάστε περισσότερα στο
Τhecook.gr
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Διαβάστε και αυτά
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ.ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Δέκα νεκροί από την κακοκαιρία στη Βουλγαρία
Δείτε τι έγραψε Αγανακτισμένος αγρότης στο χωράφι του [Pic]
Shan-shui: Μια πόλη από το… μέλλον!
ΟΗΕ: Κυπριακή αντίδραση για την υφαλοκρηπίδα
Η σωστή αντίδραση σε μια έκρηξη βόμβας- Σωτήριες συμβουλές για επιβίωση σε βομβιστική επίθεση
Και ένα θέμα για να ξεχαστούμε. Άντρες και αποτρίχωση.
Ο 4χρονος που έχει τρελάνει το instagram με τις φωτογραφίες του!
EKΠΛΗΞΗ - Σιδέρωμα χωρίς… χέρια! (Video)
Το κορίτσι που τραγουδά 14 διαφορετικά είδη μουσικής