Ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος και η ανάγκη για ελαχιστοποίηση του κόστους είναι μεγάλη.
Αυτοί οι παράγοντες οδήγησαν τους Κινέζους
παρασκευαστές φαγητού τόσο σε εστιατόρια όσο και σε υπαίθριους χώρους να επινοήσουν έναν τρόπο για να παράγουν μαγειρικό λάδι.
Ο τρόπος για την παραγωγή λαδιού είναι από χρησιμοποιημένα λάδια εστιατορίων, τα οποία συλλέγουν μέσα από βόθρους, και εντόσθια ζώων.
Τα υλικά βράζονται και περνάνε σε μια περαιτέρω επεξεργασία προκειμένου να παραχθεί το κατ” ευφημισμόν λάδι στο οποίο θα τηγανιστούν οι μεζέδες που απολαμβάνουν οι περαστικοί Κινέζοι στους πάγκους των αυτοσχέδιων καντινών και των εστιατορίων σε όλη την επικράτεια της Κίνας.
Αυτοί οι παράγοντες οδήγησαν τους Κινέζους
παρασκευαστές φαγητού τόσο σε εστιατόρια όσο και σε υπαίθριους χώρους να επινοήσουν έναν τρόπο για να παράγουν μαγειρικό λάδι.
Ο τρόπος για την παραγωγή λαδιού είναι από χρησιμοποιημένα λάδια εστιατορίων, τα οποία συλλέγουν μέσα από βόθρους, και εντόσθια ζώων.
Τα υλικά βράζονται και περνάνε σε μια περαιτέρω επεξεργασία προκειμένου να παραχθεί το κατ” ευφημισμόν λάδι στο οποίο θα τηγανιστούν οι μεζέδες που απολαμβάνουν οι περαστικοί Κινέζοι στους πάγκους των αυτοσχέδιων καντινών και των εστιατορίων σε όλη την επικράτεια της Κίνας.