Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Αυτό αποφάσισαν Πούτιν και Τραμπ

 

Η τελική μάχη ξεκινά

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ, Τραμπ, με την στήριξη και οι δύο της Παλαιάς Τάξης, αποφάσισαν μετά και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μόσχα, να «δουλέψουν μαζί», προκειμένου «να σβήσουν τους ισλαμιστές μια και καλή από τον χάρτη».
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε, μεταξύ άλλων:
«Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του για τις οικογένειές των θυμάτων που σκοτώθηκαν εξαιτίας της βαρβαρικής ενέργειας στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης και ζήτησε να μεταφερθούν τα υποστηρικτικά του λόγια στον ρωσικό λαό.
Οι Πρόεδροι υπογράμμισαν πως η τρομοκρατία είναι ένα κακό, το οποίο πρέπει να καταπολεμηθεί σε κοινό μέτωπο».
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Κρεμλίνο, Πούτιν και Τραμπ συμφώνησαν πως το κακό παράγινε και αυτή θα είναι η τελική μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Θα γίνουμε λοιπόν μάρτυρες μεγάλων γεγονότων και αναμένουμε να βρέξει «φωτιά» στους μαχητές του ISIS, οι οποίοι καθοδηγούνται από την Νέα Τάξη για να προκαλέσουν «μπάχαλο» στον πλανήτη.
Ξεκινά η μάχη της Παλαιάς Τάξης κατά του Ισλάμ, καθώς ο Πούτιν δείχνει να σηκώνει το γάντι.
Ο «Τσαρ Βλαντ» βρέθηκε στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.
Ο ηγέτης της ρωσικής ομοσπονδίας ενημερώθηκε από τους αρμόδιους και στη συνέχεια, συνοδεία των συνεργατών του, πήγε στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί για να τιμηθούν τα θύματα, αφήνοντας και ο ίδιος ένα λουλούδι, στην μνήμη όσων έδωσαν τόσο άδικα την ζωή τους.
Το λουλούδι ήταν μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν άλλα πράγματα!!!