Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Καραμπάχ: Αρμενία είναι σε επαφή με διεθνείς οργανισμούς [Βίντεο] (Μετάφραση μέσω Google)

Αρμενίων Υπουργείο Άμυνας ανταλλάσσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στη ζώνη των συγκρούσεων με τους διεθνείς οργανισμούς. Έγραψε στο Facebook σελίδα γραμματέας Τύπου τμήμα του Artsrun Hovhannisyan.

Με τη σειρά του, ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι η υπηρεσία και μελετώντας προσεκτικά τις πληροφορίες από τη ζώνη των συγκρούσεων.
Καραμπάχ πλευρές των συγκρούσεων έχουν κατηγορήσει ο ένας τον άλλο για παραβίαση της εκεχειρίας στη γραμμή επαφής. Μια κατάλληλη δήλωση οργανισμών σήμερα υπεράσπιση της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν.
Αρμενίων υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι κατά μήκος της γραμμής επαφής στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν στρατό και τις δυνάμεις της μη αναγνωρισμένης Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ είναι συγκρούσεις που είναι βίαιες. Επίσης, το Γραφείο δήλωσε ότι τα αρμενικά στρατεύματα πήγαν στην επίθεση.
Με τη σειρά του, το Αζερμπαϊτζάν υπουργείο Άμυνας ανέφερε το εντατικό βομβαρδισμό από Αρμένιους ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή των οικισμών στη γραμμή επαφής της ζώνης Καραμπάχ.
Εν τω μεταξύ, η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου της μη αναγνωρισμένης Ναγκόρνο-Καραμπάχ Δημοκρατίας Άμυνας, δήλωσε ότι η νύχτα της 2ας Απριλίου Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε την επίθεση σε αρκετές περιοχές της ζώνης του Καραμπάχ με τη χρήση των αεροσκαφών, τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό, αναφέρει TASS.


ΠΗΓΗ