Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Και ένα θέμα για να ξεχαστούμε. Άντρες και αποτρίχωση.

Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η μόδα, αλλά ξέρω ότι έχει παραγίνει.
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αντρών, και ιδιαίτερα το καλοκαίρι αποτριχώνονται από τον λαιμό και κάτω. Κι’ όταν λέω αποτριχώνονται, εννοώ γίνονται λαμπόγυαλο!
Κοιτάω γύρω μου, παιδιά να περπατούν με τις βερμούδες τους, οι γάμπες ξυρισμένες. Περνάει ένα μηχανάκι με δύο φίλους με σορτσάκια, τρίχα ούτε για δείγμα στα πόδια. Προσέχω τον διπλανό μου στην ταβέρνα με το φανελάκι, τα χέρια του τζάμι. Πάω στην θάλασσα και σχεδόν κανείς άντρας δεν έχει τρίχες στο στήθος. Τι συμβαίνει ρε παιδιά;
Δεν θα ξεχάσω ένα μεσημέρι σε παραλία της Πάρου, με είχε χτυπήσει η ζέστη και έτσι ζαλισμένος είδα πίσω από ένα βράχο να εξέχουν κάτι πόδια που ήταν μπερδεμένα μεταξύ τους. Γυναικεία όλα. Μωρέ μπράβο, σκέφτηκα, πολύ προχώ οι τύπισσες. Σε λίγο όμως όταν σηκώθηκαν να βουτήξουν ήταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι με πόδια… ίδια. Τέσσερις ξυρισμένες γάμπες.
Έρευνα που διεξήγαγε γνωστό γυναικείο περιοδικό αποκάλυψε πως το 95% των αντρών είτε κουρεύουν (τριμάρουν), ή ξυρίζουν, ή αποτριχώνουν με κάποια άλλη μέθοδο πολλές περιοχές του σώματος τους. Προσέξτε: 95%!! Είναι τεράστιο ποσοστό.
  • Αν ο άντρας είναι δασύτριχος σε σημείο που καταντάει αντιαισθητικό, ναι να πάει και να κάνει laser για να ξεφορτωθεί τρίχες από ανεπιθύμητες περιοχές.
  • Αν ο άντρας έχει από το είδος της τρίχας που είναι ίσιες και μακριές, ναι να πάρει μηχανή και να τις κουρεύει.
Jn-800x480
Αλλά αυτό που πάνε όλοι και γίνονται σαν γκόμενες, και δεν αφήνουν τρίχα πάνω τους, είναι αηδία. Όσο και αν νομίζουν οι άντρες το αντίθετο, οι γυναίκες θέλουν και εύχονται να δουν ένα αντρικό σώμα και όχι το σώμα της κολλητής τους. Αγόρια και άντρες αυτό πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε στα μπερδεμένα αγόρια που προφανώς μετά από τόσες ταινίες, μετά από τόσες διαφημίσεις και τα fitness περιοδικά, έχασαν τον μπούσουλα στο πρότυπο του τέλειου άντρα. Καμία, μα καμία γυναίκα, δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να θυμίζει 15χρονο αθλητή συγχρονισμένης κολύμβησης.
Οι εταιρίες καλλυντικών και ειδών περιποίησης για άντρες έκαναν την ζημιά. Επίσης οι αθλητές. Φτάσαμε μέχρι και οι ποδοσφαιριστές να ξυρίζουν τις γάμπες τους. Και έτσι όλα τα αγόρια ψάρωσαν. Κάποτε το ξύρισμα στο σώμα ξεκίνησε ως διαδικασία για τους gay και αυτή τη στιγμή όπως θα έχετε διαπιστώσει πλέον, το κάνει -συγνώμη το παρακάνει και η straight κοινότητα! Μη σου πω και περισσότερο.
Οι γυναίκες τα έχουν χαμένα και δεν βρίσκουν κανέναν καλό λόγο για τον οποίο οι άντρες πασχίζουν τόσο έντονα να ξεφορτωθούν από πάνω τους το τρίχωμα τους, στοιχείο που τους διαχωρίζει από εκείνες. Εντάξει, το να έχετε τρίχες στην πλάτη, τύπου γορίλας, δεν είναι και το καλύτερο, αλλά η πλάτη είναι το μόνο αποδεκτό σημείο για να κάνετε αποτρίχωση.
1X_M
Τελικά τίποτα δεν είναι πιο αρσενικό από το να μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι στην παραλία.
31-testosterone
1B_M Οι άντρες δεν πρέπει να είναι νάρκισσοι και δεν πρέπει να παρασύρονται από όσα βλέπουν. Αφήστε λοιπόν τον ναρκισσισμό για τις γκόμενες.
1G_M
1C_M———————————-
ΠΗΓΗ