Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ένας άντρας ανέβασε τον τυφλό, αυτιστικό γιο του στη σκηνή κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε! (VIDEO)

Μόνο το ότι ζει σήμερα ο Κρίστοφερ Ντάφλεϊ είναι ένα πραγματικό θαύμα. Το 13χρονο αγόρι γεννήθηκε εξαιρετικά πρόωρα και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.


Όταν η μαμά του το έφερε στον κόσμο ζύγιζε μόλις μισό κιλό, ήταν τυφλό, είχε ποσότητα κοκαΐνης στον οργανισμό του (που του μετέφερε η εγκυμονούσα μαμά του) ενώ λίγο αργότερα διαγνώστηκε και με αυτισμό.

Αν και κανείς από τους γιατρούς του δεν περίμενε ότι θα καταφέρει να επιζήσει, το μικρό αγόρι σε πείσμα όλων, όχι μόνο έζησε αλλά φροντίζει να εντυπωσιάζει τους ανθρώπους με την αγγελική φωνή του.



Η ικανότητα του στο τραγούδι εκπλήσσει ακόμη περισσότερο αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι ο μικρός Κρίστοφερ μπόρεσε να πει την πρώτη του λεξούλα μόλις πήγε σχολείο. Αρκετά μεγάλος δηλαδή.

Το ότι είναι ζωντανός σήμερα, το οφείλει στη θεία του, που τον τράβηξε έξω από το σύστημα ανάδοχης φροντίδας, τον πήρε στο σπίτι της και τον φρόντισε σαν δικό της παιδί.

Ο μικρός Κρίστοφερ περιγράφει τον εαυτό του ως «μουσικός και τραγουδιστής ο οποίος έτυχε να είναι τυφλός και αυτιστικός» . Υποστηρίζει επίσης ότι είναι ένας αληθινός επιζών, αφού κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες που του επιφύλασσε αυτή η ζωή. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μάλλον έχει δίκιο.