Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ: Οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης δεν άφησε Φοιτητή του ΤΕΙ Καβάλας να ανέβει στο Λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσει την σημερινή εξέταση.

Σήμερα το πρωί στο ΚΤΕΛ Ξάνθης οδηγός λεωφορείου δεν άφησε φοιτητή του ΤΕΙ Καβάλας να ανέβει στο λεωφορείο με αποτέλεσμα ο φοιτητής να μην προλάβει να φτάσει εγκαίρως στο ΤΕΙ και να μην μπορέσει να γράψει εξετάσεις .
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο φοιτητής επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έδωσε το πάσο του στον οδηγό, ο οδηγός πήρε το πάσο, όμως δεν έκοψε το εισιτήριο με την φοιτητική τιμή αλλά σαν κανονικό εισιτήριο και απαιτούσε από τον φοιτητή να πληρώσει από την τσέπη του την διάφορα. Ο φοιτητής αντέδρασε λέγοντας πως δεν έχει να το πληρώσει διότι μετά δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Ξάνθη, τότε ο οδηγός του είπε "Καλά δεν έχεις 5€; Μην με κάνεις να το χρεωθώ εγώ!" και ο φοιτητής απάντησε πως "Έτσι και αλλιώς θα το χρεωθείς αν δεν μου κόψεις εισιτήριο με την φοιτητική τιμή διότι θα κατέβω από το λεωφορείο" τελικά ο οδηγός δεν του έκοψε το εισιτήριο και δεν τον άφησε να επιβιβαστεί με αποτέλεσμα να χάσει την σημερινή εξέταση.

Ένα έχουμε να πούμε. ΝΤΡΟΠΗ στον οδηγό που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς με τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε όλοι μας και ιδιαίτερα οι φοιτητές που προσπαθούν με τόσο κόπο να τα καταφέρουν, κάποιοι να φέρονται με τέτοιο γελοίο τρόπο.