Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Χώρισαν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth;



Τίποτα δεν είναι ενδεικτικότερο ενός χωρισμού στις μέρες μας από το να κάνεις κάποιον unfollow στο Twitter και η Miley Cyrus απέκλεισε τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της Liam Hemsworth από τα social media.

H τραγουδίστρια έκανε τον αρραβωνιαστικό της unfollow στο twitter με τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους να φουντώνουν ακόμα περισσότερο αφού το ζευγάρι δεν έχει κάνει κοινή εμφάνιση εδώ και μήνες. Μάλιστα, η κίνηση της Miley έρχεται μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν τον αυστραλό ηθοποιό να στέλνει σεξουαλικά μηνύματα στην January Jones!
Η Miley ανανεώνει συχνά το status της online και το unfollow που έκανε δεν είναι τυχαίο. Η σχέση τους ίσως έχει κλονιστεί από τις τελευταίες, προκλητικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας τόσο στο νέο της video clip όσο και στα VMAs, δεδομένου ότι το προφίλ του Liam ως ταλαντούχος, ανερχόμενος ηθοποιός στο Hollywood μπορεί να επηρεαστεί.
Ο Liam μπορεί ακόμα να ακολουθεί την Miley στο twitter αλλά δεν ξέρουμε τι κάνει στην πραγματικότητα. Πρόσφατα πάντως φωτογραφήθηκε μαζί με την Ashley Greene σε κοινή τους έξοδο!











 joytv