Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Επανασύνδεση – φωτιά, βάση του ζώδιου του...

Επανασύνδεση – φωτιά, βάση του ζώδιου του...
Έχετε χωρίσει και θέλεις πίσω τον καλό σου; Ναι, αλλά πώς θα τα καταφέρεις; Τι θα κάνεις για να τον έχεις πάλι δικό σου; Τι πρέπει να κάνεις, με βάση το ζώδιο του κάθε άντρα, για να έχεις μια επανασύνδεση φωτιά!

 Και μάλιστα, να μην...




χωρίσετε ποτέ, ποτέ ξανά! Πάμε να δούμε όλα τα μυστικά της εύκολης επανασύνδεσης!

Κριός

Έχεις χωρίσει με το Κριάρι σου; Μαλώσατε, ή ξεμυαλίστηκε αλλά εσύ το θέλεις πίσω; Διεκδίκησε τον φανερά! Δείξε το πάθος σου, μην φοβηθείς τίποτα! Και κυρίως, δείξε του πόσο τον θέλει το σώμα σου…για να έχετε καιρό σχέση, σημαίνει ότι σεξουαλικά τα πάτε καλά. Αλλιώς δεν θα τον είχες καθόλου. Ωραία, πιάσου από αυτό το θέμα, αυτό είναι το σοβαρό για τον Κριό, το σεξ! Κάνε τον να μην μπορεί να πάριε τα πόδια του, και δεν θα πάει ποτέ ξανά πουθενά!

Ταύρος

Μαλώσατε με το Ταυρί και σου λείπει; Πονάς και μόνο που σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην είστε μαζί, με το γλυκό σου το αγόρι; Μην περιμένεις καθόλου! Πήγαινε και βάλε τα κλάματα στο μωρό σου! Σε αγαπάει, δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί ο Ταύρος αγαπάει πολύ βαθιά. Θέλει να δει ότι τον αγαπάς κι εσύ. Μπορεί να νιώθει προσβεβλημένος. Πάρε την προσβολή με χάδια και φιλιά και δείξε του όλα τα συναισθήματα. Θα τον λιώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθεί! Θα λυγίσει, θα γυρίσει.

Δίδυμοι

Τι έγινε με τον Δίδυμο; Έφυγε και ξέχασε να γυρίσει, ψυχρανθήκατε εκεί που δεν το περίμενες, δεν ξέρεις τι έγινε καν; Θέλεις απεγνωσμένα να τον δεις και να τον πάρεις αγκαλιά; Ωραία, μην το κάνεις! Θα το πάρει επάνω του! Κάνε ένα πέρασμα από εκεί που συχνάζει, ντυμένη και αεράτη και κάνε την αδιάφορη, ρίχνε όμως ματιές. Θα έρθει να σου μιλήσει, δεν μπορεί να κρατήσει την περιέργειά του. Τέλειωσε, αυτό ήταν! Έχεις όλη την ευκαιρία δικιά σου να τον κάνεις δικό σου, και μάλιστα για πάντα! Αρκεί ποτέ πια να μην θελήσεις να τον περιορίσεις! Αυτό τον πειράζει. Λίγη ελευθερία και είναι μια χαρά τα πράγματα.

Καρκίνος

Πήρε τα πράγματά του ο Καρκίνος και πήγε στο πατρικό του; Σου λείπει αφόρητα η αγκαλίτσα του; Κανένα πρόβλημα! Πήγαινε στο πατρικό του κι εσύ! Κάνε του έκπληξη! Έτσι κι αλλιώς, και που χωρίσατε, είναι με τους δικούς του και τους εξηγεί πόσο σε αγαπάει! Αν σε δει μπροστά του μέσα στον δικό του χώρο, θα λιώσει! Να είσαι έτοιμη βέβαια για τεράστια κουβέντα με πολύ συναίσθημα . Αν δεν του κάνεις ποτέ ξανά την ανασφάλειά του να βγει στην επιφάνεια, δεν θα έχετε και πρόβλημα, είναι δεδομένο, αφού όταν λατρεύει, λατρεύει για πάντα!

Λέων

Πώς θα ζήσεις χωρίς το Λιοντάρι σου να σε προστατεύει και να σε ρωτάει πόσο τον αγαπάς; Αφόρητη η ζωή…Δεν είναι στο χέρι του να φύγει, εσύ αποφασίζεις στην πραγματικότητα…Εντάξει, βάλε τα πιο σικ και προκλητικά σου ρούχα, κλείσε ένα τραπέζι σε ένα τρομερό εστιατόριο και στείλε του μήνυμα πολύ σικάτο, ει δυνατόν με κάρτα. Θα βρεθείτε στην πολυτέλεια που λατρεύει και θα την έχεις προσφέρει εσύ! Όπως θα είσαι κούκλα., πες του πόσο τον αγαπάς και με πόσους τρόπους, και γιατί το αξίζει. Θα γίνει το γατούλι σου, θα γουργουρίσει από ικανοποίηση και θα σου χαρίσει έναν τέλειο έρωτα!

Παρθένος

Έχασες τον κόσμο; Σου είπε ξαφνικά ότι χωρίζετε; Γιατί το έκανε αυτό, μην το ψάχνεις, μπορεί να έχει να κάνει με το πλάνο του της επόμενης δεκαετίας που τώρα σκέφτηκε να το οργανώσει! Αν εσύ τον θέλεις, μπορείς να τον έχεις! Άσε λίγες μέρες να περάσουν, όσο και να καίγεσαι. Καίγεται και αυτός, να ξέρεις. Και μετά πάρε ένα τηλέφωνο και κανόνισε ραντεβού . Πες του από κοντά, πολύ ψυχρά και λογικά ότι δεν το δέχεσαι να χωρίσετε! Εξήγησέ του γιατί είναι παράλογο, αλλά μην κάνεις σε καμία περίπτωση πίσω, ανυποχώρητη! Είσαστε μαζί είπες, και δεν σηκώνεις κουβέντα! Θα το δεχτεί! Το θέλει και ο ίδιος…

Ζυγός

Ο λατρεμένος σου Ζυγός σηκώθηκε και έφυγε επειδή καβγαδίσατε και έχει παίζει κιόλας με μια φίλη του που δεν ξέρεις τι παίζει για σαββατοκύριακο; Ναι, αλλά εσύ τον θέλεις, παρ’ όλα αυτά…Ωραία λοιπόν. Μόλις γυρίσει, κανόνισε ραντεβού με οποιασδήποτε αφορμή, δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς ο Ζυγός δεν λέει όχι. Και πήγαινε στο ραντεβού άνετη, πάρα μα πάρα πολύ όμορφα ντυμένη. Φόρα και κάτι που ξέρεις ότι είναι πολύ προσωπικό σας, κάτι που σου το έχει χαρίσει, αλλά μην αναφερθείς στο θέμα. Τέρμα, θα γυρίσει μέχρι να τελειώσετε το ποτό σας! Σε θαυμάζει και σε ποθεί όπως σε βλέπει!

Σκορπιός

Πάλι μαλώσατε με τον Σκορπιό σου και φοβάσαι ότι αυτή τη φορά είναι οριστικό; Θέλεις να τελειώνει ο χωρισμός όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί πεθαίνεις; Το τέλειο είναι να μπορείς να τρυπώσεις στο σπίτι του! Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, και σε βρει μέσα, έχει τόσο πολύ ξεσηκωθεί με τον κίνδυνο και την περιπέτεια και τη φαντασία σου, που δεν χρειάζεται δεύτερη κίνηση! Θα είσαστε μαζί για τις επόμενες τρεις ζωές!

Τοξότης

Τι είπατε και τσακωθήκατε με τον Τοξότη σου, δεν κατάλαβες. Εκεί που ήσασταν μέλι – γάλα, ξαφνικά έφυγε, ξαφνικά χωρίσατε. Αλλά εσύ τον θέλεις και πρέπει να τον έχεις, γιατί σου λείπει το γελάκι του και η φλόγα του. Μην έχεις πρόβλημα. Δεν είναι εγωιστής τόσο πολύ και δεν νιώθει ότι θα πέσει και η δική σου η υπόληψη άμα τον διεκδικήσεις. Θέλει απλά ένα ραντεβού με καθαρές κουβέντες, να εξηγήσετε τι έγινε, γιατί δεν είναι παράλογος, κάτι έχει συμβεί. Μια συγγνώμη γλυκιά και τέλειωσε ο θέμα, περάσατε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο, το τέλειο!

Αιγόκερως

Μα, πώς τα καταφέρατε και τσακωθήκατε με τον Αιγόκερω; Δεν του αρέσουν αυτά. Θέλεις να είστε όπως παλιά, δηλαδή εσύ από κάτω και το αιγοκεράκι σου από πάνω να αγκομαχάει. Δίκιο έχεις. Μην το πεις σε κανέναν άλλον. Πες το στον ίδιο. Κάνε του μια εξήγηση, ότι τον αγαπάς και δείξτου πόσο τον αγαπάς με την πρώτη ευκαιρία που θα μείνετε μόνοι. Δεν θέλει και πολλά, το ξέρεις ότι ανάβει αμέσως. Θα τελειώσει ό,τι σας πίκρανε μέσα σε φιλιά και αγάπες. Αλλά κάτι έχεις κάνει σοβαρό, πες του συγγνώμη και μην το ξανακάνεις…

Υδροχόος

Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να χωρίσεις με ένα Υδροχόο, αλλά εσένα αυτή τη στιγμή κανένας δεν σου φαίνεται λογικός. Τον θέλεις και πολύ μάλιστα και φλέγεσαι. Εντάξει, λογικό, αγαπιέται πολύ. Θυμήσου κάτι που του αρέσει πάρα πολύ, είναι χιλιάδες αυτά που του αρέσουν, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Και κάντου το δώρο, χωρίς μελιστάλαχτες κάρτες και τέτοια. Θα το εκτιμήσει, θα το βρει παράδοξο και θα του αρέσει και θα τον φάει η περιέργεια να σε ρωτήσει πώς το σκέφτηκες, πως το θυμήθηκες, τα πάντα. Θα τα ξαναβρείτε με σιγουριά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Πως δεν θα χωρίσετε πάλι; Μόνον εσύ ξέρεις, που τον ξέρεις καλά! Είναι τόσο απρόβλεπτος!

Ιχθείς

Μια χαρά τα πηγαίνατε με το ψαράκι σου, αλλά κάτι λόγια είπατε, κάτι πειράχτηκε και θίχτηκε, και δεν σου μιλάει. Μην φοβάσαι, δεν είναι μόνιμο. Ο Ιχθύς, μπορεί να έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά όταν αγαπάει, είναι σοβαρό. Οπότε, δεν έχετε χωρίσει κανονικά, μούτρα διαρκείας σου κάνει. Βρες τρόπο να πας στο σπίτι του και κάτσε άνετη, με όλη την ομορφιά σου, που του είναι και οικεία. Δεν θα αντέξει να μιλάτε στο φιλικό για πολύ, θα θελήσει να γευτεί ξανά το άρωμά σου. Εκεί και τέλειωσε το θέμα σας. Θα είστε αγκαλιά με τις ώρες και μαζί με τα χρόνια!!!